Partners

Samenwerkingspartners

Social Enterprise.nl
New Rootz is aangesloten bij Social Enterprise.nl Social Enterprise NL is aanjager van de groeiende beweging van sociaal ondernemers in Nederland. Sociaal ondernemers zijn ondernemers die ernaar streven om de wereld te verbeteren.

Social Enterprise.nl

Social Enterprise.nl


 

Image frame 2

Internationale Schakelklas (I.S.K.)

Op de Internationale Schakelklas (I.S.K.) van het Canisius College, die gevestigd is aan de Akkerlaan in Nijmegen, wordt de eerste opvang verzorgd voor anderstalige leerlingen.

De I.S.K. is bestemd voor leerplichtige anderstalige leerlingen tussen 12 en 18 jaar (jongens en meisjes) van elke nationaliteit.


NTV televisie voor en door jongeren.

Ben je 15 jaar of ouder? Wil je graag televisie maken?
Ga aan de slag bij het enige jongerenprogramma van Nijmegen, als cameraman / vrouw, presentator, editor of redacteur.


Sancta Maria (SaM)

Sancta Maria (SaM) is een opvangvoorziening voor dak- en thuisloze jongeren. De jongeren worden begeleid naar wonen, werken en zorg. Het is de bedoeling dat ze na een periode van gemiddeld negen maanden uitstromen naar een zelfstandige woning. ROC docenten komen naar SaM om daar de bewoners les te geven.


Het Vrijetijdslab

Het Vrijetijdslab is een jong vaktherapeutisch projectbureau, dat zich in zet voor doelgroepen binnen het (speciaal) onderwijs, de (geestelijke) gezondheidszorg en welzijnssector.

Fondsen

  • gemeente-nijmegen
  • vsb-fonds

Bent u betrokken bij jongeren en wilt u ze ondersteunen zodat ze hun talent verder kunnen ontwikkelen? New Rootz heeft uw bijdrage hard nodig om jongeren te kunnen begeleiden en nieuwe projecten op te zetten. Vrienden van New Rootz worden kan met een bijdrage op rekening nr 131.80.98.49 t.n.v. Stichting New Rootz o.v.v. donatie en uw naam en e-mailadres. Vergeet uw e-mailadres niet zodat wij u op gepaste wijze kunnen bedanken.